Заліщики відпочинок 365




Заліщики туризм 365 і це так! В літку активно організовуються сплави Дністром в місті діє кілька туристичних агенцій та комунальних підприємств. Сплави є одно, дво, триденні та більше днів, ночівлю пропонується в Мішин-Сіті та наметових таборах на березі Дністра.  Мішин-Сіті вдалий вибір для відпочинку адже перебуваючи тут до ваших послуг велика територія з мангалами, басейном, ставком, волейбольна площадка а також вам  можуть запропонувати цікаве дозвілля, екскурсії містом Заліщики, Джуринський водоспад, печери Тернопілля серед яких Вертеба, Кришталева, Оптимістична, Млинки також термальні купелі, екскурсії Чернівці, Хотин, Камянець-Подільськ і нетільки. Поруч багато цікавого тут гарна природа багато природніх та архітектурних пам'яток в радіусі до 50 км. Приїздіть в Мішин-Сіті з друзями, сімями та проводіть корпоративні заходи а про дозвілля подбають туристичні агенції  міста Заліщики телефон для довідок 0631417999 Приїздіть потягом Київ - Рахів або до Чернівців чи Тернополя для Вас трансфер з екскурсією - організація трансферу 0631417999 
Сайт міста Заліщики - звертайтесь, підкажемо, порадимо, організуємо 0631417999

"МішиН-СіТі". Це не просто рекреаційна зона, а частина системи туризму Тернопільщини, яка межує із заповідником всеукраїнського значення - урочищем Обіжево. Докладніше - в інтерв'ю з господарем комплексу Михайлом Навольським.
- "МішиН-СіТі" - це справа всієї вашої родини. Чому вибрали саме це місце?
- Напевно, тому, що воно дуже мальовниче. Комплекс розташований в природній западині, де затишок створюють гори з трьох боків. Неподалік протікає річка Дністер. Тут можна щодня милуватися Дністровським каньйоном, який також належить до заповідних місць. Ця територія прекрасна в усі пори року. У мого батька давно було бажання створити таке унікальне відпочинкове місце. Його натхненницею є мама, допомагають із веденням справи й старша сестра та молодший брат. Ми пишаємося, що нам це вдалося. "МішиН-СіТі" функціонує з 2012 року й постійно розвивається.
http://www.golos.com.ua/news/107255?fbclid=IwAR2Fs5UDQ0l16HCua_BNOIvkXK7AcjIscDhs4agd4pjV7TlZblojJYQMH5w
Поділитись на Google Plus

Автор zalmisto@gmail.com

0 Коментарів:

Дописати коментар