Заліщики медичні "реформи"!


Вже скільки років поспіль нам розказують про реформи і зоокрема про реформи в медицині. Заліщики наразі не в самому гіршому стані та надають достатні медичні послуги але там в кабінетах видніше. Коли вже пройде децентралізація то яка доля буде лікарні, що у Заліщиках та чи спіткає когось із жителів району така доля як воїна АТО, який був схожий на безхатька і тому став "приреченим". Цікаво а як має виглядати воїн АТО і на кого має бути схожим?  Як виглядає війна в очах наших громадян і що очікувати від тих реформ що запроваджують та чи хтось понесе відповідальність за смерть воїна АТО не на бойових позиціях, а дома?
     “Не приведи Боже потрапити в нашу Чортківську районну лікарню", коли ти впав посеред міста, бо тобі стало зле, і ти весь в болоті. Але є люди з великим серцем, які не дивлячись на твій зовнішній вигляд викликали швидку, і в такому вигляді швидка, дай Боже їм здоров'я, привозить тебе в санпропускник. Здавалось би все – життя врятовано. Але ні, тут тільки все починається! В нашій лікарні дивляться тільки на чистих та з грішми, брудним вони, ті, які давали клятву рятувати життя – життя не рятують, вони на них навіть не дивляться! Я б подумала, що таке не може бути. Але це трапилось зі мною”, – повідомила племінниця потерпілого Лоріта Бабак.
https://zz.te.ua/u-chortkovi-pomer-uchasnyk-ato-bo-medyky-dumaly-shcho-vin-bezkhat-ko-video/?fbclid=IwAR2G0zvIrFJqPL5LRGMoDWmxRobOOJW0XfY_SrEJQG50QA1jYwKgbP6mQzo
Поділитись на Google Plus

Автор zalmisto@gmail.com

0 Коментарів:

Дописати коментар