Маланка ГОЛОСУВАННЯ Заліщики, Тернопільщина підтримай своїх


 «Маланка Фест»



Дата: 12 січня 2020 року. Що? Маланка Фест! Участь колективу з Тернопільщини!

Запрошуємо подивитись на виступ Маланки села Синьків, що представлятиме Тернопілля на "МАЛАНКА ФЕСТ" у Чернівцях. 



Програма та рекомендації:

Якщо ви приїхали до нас з Івано-Франківської, Тернопільської Заставнівського, Вижницького , Кіцманського районів

Для маланкуючих колективів (традиційна маланка):
1)    – Ви паркуєтесь на вул. Капеланській (колишня вул. Нікітіна) та залишаєте там автобуси, на яких ви приїхали, формуєте піші колони та рухаєтесь найближчим маршрутом до Площі Філармонії, де буде проходити урочисте відкриття.

На площі Філармонії отримуєте у вашого волонтера вивіску з назвою колективу.

Після урочистого відкриття, отримавши розпорядження ви формуєтесь в колони  і рухаєтесь таким маршрутом - Пл.Філармонії – вул.Заньковецької – вул.Університетська – пл.Театральна – вул.Котляревського – пл.Соборна – вул.Франка – пл.Центральна


 Для переберійних  колективів:
2)     – Ваша спеціальна техніка, яка бере участь у переберії, їде на вул. Заньковецької, і стоїть там допоки не буде розпорядження розпочинати святкову ходу містом. Святкова хода рухається таким маршрутом - Пл.Філармонії – вул.Заньковецької – вул.Університетська – пл.Театральна – вул.Котляревського – пл.Соборна – вул.Франка – пл.Центральна.
По завершенні першого кола святкової ходи на пл.Центральній, учасники гуртів «Переберії» з пл. Центральної повертають на вул. Університетську і продовжують святкову ходу за визначеним маршрутом.

Нагадуємо, що заїзд в місто ми починаємо о 10.00, оскільки о 11.00 ми вже маємо будуватися на площі. 12.00 – Офіційне відкриття фестивалю.
Колективи заявлені до виступу, після святкової ходи, почергово демонструють свої уміння на сцені, яка вмонтована на пл. Філармонії.

Час виступу: до 15 хв.
         З 11.00 (12 січня 2020) до  останнього виступу колективу триває онлайн-голосування на сайті: malankafest.com.ua, окрім цього виступи на сцені оцінюють журі
На момент оголошення результатів, орієнтовно о 17.30  керівники груп повинні бути біля сцени.
Велике прохання повертати вивіски після завершення Фестивалю.

Поділитись на Google Plus

Автор zalmisto@gmail.com

0 Коментарів:

Дописати коментар