Заліщики, якщо хтось вагається, чи їхати до Зарваниці, відповідаємо не задумуючись: їдьте!

Зарваниця - чудотворне місце, яке ось уже 780 років кличе до себе сотні тисяч християн незалежно від  конфесій.
Якщо хтось вагається, чи їхати до Зарваниці, відповідаємо не задумуючись: їдьте! Бо це саме те місце, куди, побувавши раз хочеться повертатися знову і знову.
Залюбки кожного разу їдемо туди і ми, та запрошуємо всіх охочих до Зарваниці, місця, де зримо відчувається присутність Богородиці кажуть в Заліщицькому ТурБюро що організовують Паломницькі тури до Зарваниці, а такождо Гошів 0977623164 Віктор Ігорович.

Центральною спорудою комплексу є копія Гробу Господнього. Спочатку задум будівництва полягав в тому, що це мав бути єдиний об’єкт. Та згодом проект набув ширшого змісту. Відтак, в архітектурний ансамбль «Український Єрусалим» ввійшли інші копії найбільших християнських святинь Святої Землі. Будівництво тривало чотири роки. У Зарваницькому духовному центрі відтворені Сходи Покаяння (Святі Сходи), якими Ісус Христос піднімався на суд до преторію Пилата. У ІV столітті з Єрусалиму до Риму їх перевезла цариця Олена.  Зараз 28 щаблів Страстей Христових веде до капели римських пап в Лютеранському палаці у Римі.
https://terminovo.te.ua/news/5553/?fbclid=IwAR1RKm6hZIAvBVanETzLeFu2qkWJokeERHKGLPx83rpXVu47U9Vs9N40o0M

ВІДЕО
Поділитись на Google Plus

Автор zalmisto@gmail.com

0 Коментарів:

Дописати коментар